SHE is all about business

0

Het allerbelangrijkste is, hoe je nu voelt. Dat bepaalt je realiteit. Ik ben een ondernemer in hart en nieren, maar of ondernemen ook zo over mij denkt dat heb ik voor een lange tijd betwijfeld.Het is als die quote: Ik hou van ondernemen maar ondernemen niet van mij. Het ondernemen heb ik bij toeval ontdekt door een toenmalige schatje. Ik ben er toen ingerold en omdat we instant succes beleefde, we kept it moving. De planloze en stuurloze aanpak werpt op de lange duur natuurlijk geen vruchten af. Dus ik heb mijzelf belooft second time around , Bigger & Better!


Empower each other!

Women’s empowerment is in stijgende lijn, omdat meer bedrijven, gemeenschappen en landen investeren in ondernemerschap van vrouwen. In toenemende mate, zijn vrouwen van cruciaal belang voor de economische groei in de wereld. Niemand hoeft ons te vertellen dat vrouwelijke ondernemers zaken anders aanpakken en dat komt simpel weg omdat we de wereld anders zien en daar door anders handelen.

Business lady, ik zoek jou!

Ik ben op zoek naar vrouwen met een startend bedrijf en ervaren ondernemers om een unieke ondernemers support system op te bouwen. Om de obstakels die vrouwen in het bedrijfsleven tegen komen zoals het combineren van werk en gezin en te zorgen voor de financiering. Er is een enorme behoefte aan deze verbindingen. De oprichters van BLT hebben in korte tijd een goudmijn gecreëerd aan wijze,rijpe en rijke ondernemers Goddessen die graag hun ervaringen en adviezen delen. En dat is heel veel waard Want achteraf gezien, wat ik miste net als de meeste vrouwen : is STEUNDe kracht van mentoren is met geen woorden te beschrijven. En zonder die steun verklaard waarom de hele wereld minder kansen zien voor ondernemerschap voor vrouwen dan mannen. Vrouwen zakelijke leiders inspireren andere vrouwen om hun dromen na te streven. En ik ben zelf weer aan het begin van een startende onderneming en ik heb veel te leren.

Om het support-ondernemers-system op te zetten zou ik graag willen beginnen met kennis te maken met de verschillende en uiteenlopende startende en stabiele ondernemers die hun ervaringen gul willen delen.  Wil je geïnterviewd worden over jouw journey, hoogte punten, diepte punten en doorzettingsvermogen, en sta je open staat voor positief en opbouwend kritiek of een ander aanpak van college ondernemers.

email naar: interview@blackladiestalk.com
Onderwerp: SHE is all about business

Oke, Ladies, LIVE IT UP!

What are you going to do? Everthing , is my guess. It will be a little messy, but embrace the mess. It will be complicated , but rejoice in the complications. It will not be anything like what you think it will be like, but surprises are good for you. And don’t be frightened: You can always change your mind. I know: I’ve had four careers and three husbands.’’- Nora Ephron

Geen reacties

Loverboys

Loverboys. Regelmatig horen wij berichten over meisjes die in handen zijn gevallen van, of juist zijn gered uit de handen van een loverboy. Maar wat ...