Swelia Da Silva Antonio

Om de sociaal economische positie van zwarte vrouwen te verbeteren hebben we vier pilaren die we kunnen beïnvloeden:
-inkomen,
-woning bezit,
-arbeid en
-onderwijs

Binnen de gemeenschap is nog gering aandacht voor  leren en ontwikkelen gedurende het leven. Om de sociaal economische positie te positief te beïnvloeden is het van groot belang dat hier meer aandacht voor komt.  Om aandacht binnen de gemeenschap te vragen voor het belang van leren en ontwikkelen starten wij een campagne welke heel 2020 zal lopen.  Swelia Da Silva Antonio is onze ambassadeur leren en ontwikkelen.

“In mijn jaar als Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2020 wil ik optreden als ambassadeur. Dit zal ik doen door verschillende organisaties en projecten te ondersteunen. Voor mij ligt de focus op het sociaal-economische vlak, omdat hier mijn interesses liggen en het een groot publiek aangaat. Zo zal ik samenwerken met Black Ladies Talk op het vlak van leren en ontwikkelen”

Naam: Swelia Da Silva Antonio
Leeftijd: 22 (27/05/1997)
Afkomst: Angolees
Woonplaats: Den Haag
Educatie: havo en European Studies Bachelor aan de Haagse Hogeschool

Ik woon nu bijna 2 jaar in Den Haag. In mijn vrije tijd houd ik ervan om bezig te zijn met beauty. Vooral haar, huid en kleding. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en samen met vrienden en familie te eten.

Half september was de casting van Miss Supermodel Worldwide Netherlands 2020 en sinds dien ben ik finalist.

Stem uitbrengen voor Sweilia:

Stemmen  kies vervolgens Swelia Da Silva Antonio