In de kranten lees je er bijna dagelijks wel iets over, er is een tekort op de arbeidsmarkt. Geldt dit ook voor jou? Bij Black Ladies Talk zijn we erg benieuwd hoe jij de arbeidsmarkt ervaart, zou jij daar wat over willen delen in onze enquete?

Onderzoek

Om jouw sociaal economische positie te verbeteren is het van belang om te kijken naar de kansrijkheid van je studie en of latere ontwikkelingsmogelijkheden. Arbeid en de kansen die je daar krijgt  zijn daarbij ook belangrijk om je sociaal economische positie te verbeteren. Dit beïnvloedt je inkomen. De kranten staan vol over kansen maar hoe zit het met de mensen die geen tot weinig kansen krijgen? Wie zijn dat en waar zitten deze mensen?

Congres

Naast dat we de uitdagingen inzichtelijk maken voor bepaalde groepen, doen we ook een beroep op een ieder om te verbinden. Om die reden organiseren wij op 5 september 2022 in het  Zuidplein Theater een Upgrade de arbeidsmarkt congres  om de arbeidsmarkt te verbinden met jou zodat de arbeidsmarkt kansen echt voor iedereen zijn.

Gedurende de dag komen werkzoekenden, werkgevers en andere geïnteresseerden bij elkaar. Doormiddel van speeddates, omgekeerde sollicitaties en pitches van werkgevers zetten we een inspirerend event neer met als doel dat er vele verbindingen en matches ontstaan.

Win

Vul de enquete in en maak kans op een van de cadeaubonnen t.w.v. € 25,- en plaatsen in de training Your Next level Mindset voor het bevorderen en jezelf upgraden.

Link naar het onderzoek: Enquete & Inschrijving

Inschrijflink: Werk geïnteresseerden

Inschrijflink: Werkgevers

Kaart kopen ( Voor € 3,75,- ontvang je 1 drankje. Betaling is ter bevestiging van je komst ivm no show.) : Betaling