Trainingen

  Zakelijk

Train de trainer – Ontwerp je eigen training 

Ben jij een specialist in een bepaald onderwerp of vakgebied en wil jij jouw kennis delen? Black Ladies Talk begeleidt jou in het ontwerpen van jouw eigen training. In een paar weken leer je op de juiste manier informatie over te brengen, interactie te krijgen met je deelnemers én om lesmateriaal te verzorgen.

Train de trainer – Trainersvaardigheden

Deins jij er niet voor terug om jouw kennis te delen? Mooi! Maar bij hoeveel procent van de mensen die jij spreekt blijft de kennis hangen? En hoe lang is de spanningsboog van jouw doelgroep? Black Ladies Talk leert jou de kunst van het overdragen. Na deze training blijft jouw boodschap gegarandeerd door het hoofd van cursisten spelen.

We verdiepen ons in groepsdynamiek, het geven van constructieve feedback en het aanvoelen van waar je cursisten in hun kracht staan. Dus, wil jij leren hoe je dit bereikt? Boek de training Trainersvaardigheden bij Black Ladies Talk.

Verdienmodellen

Ontdek  de verschillende verdienmodellen en bepaal welk verdienmodel(len) het beste bij jouw bedrijf past.

Duur: 4 uur

Samenstelling: groep & individueel               

Sales vanuit eigenkracht

Sales vanuit je eigen authenticiteit, dan duw je niemand iets door de strot. Sterker nog, daar help je iemand mee. En daar mag wat tegenover staan. Je blijft dicht bij jezelf en doet geen kunstje. Op de manier die bij jou past.

Wil jij een bedrijf beginnen, ben je een startende ondernemer of wil je met je salesteam naar het volgende niveau? Dan is dit de training voor jou. Sales oftewel acquisitie is een van de belangrijkste taken  in het bedrijf. Het hoeft niet spannend te zijn. Mensen doen namelijk geen zaken met jouw bedrijf maar met de persoon achter het bedrijf. En zolang jij handelt vanuit authenticiteit, zal slechts een enkeling dit als ´verkopen´ ervaren. Jij hebt een unieke dienst te bieden, of een product. Daarmee help je jouw prospect. Daar mag best wat tegenover staan.

Black Ladies Talk leert jou hoe je de gunfactor creëert en een relatie opbouwt met jouw klant. Ook komen de thema´s klantbenadering, probleem identificatie en verwachtingsmanagement aan bod. Stap over je angst heen en meld je aan!

Beinvloeden

Vind jij het ook altijd zo lekker ruiken op de broodafdeling van de supermarkt? Begint je maag te rommelen? Die van ons wel. Het is bijzonder hoe ons brein werkt. Die heerlijke lucht die je ruikt is namelijk niet echt. Het is gecreëerd met het doel om jou producten te laten kopen die je bij het binnengaan van de supermarkt niet op je lijstje had staan. Deze vorm van beïnvloeding kan je ook inzetten voor jouw bedrijf.

Black Ladies Talk leert jou tijdens deze training welke psychologische factoren relevant zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens leren wij jou hoe je deze factoren inzet. Probeer het maar eens bij je vrienden en familie of als je vreemden op straat tegenkomt. Je zult direct resultaat zien.

Ontwikkel je eigen concept

Zit jij bomvol ideeën maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je bent niet de enige. Veel vrouwen lopen rond met geniale ideeën maar voeren ze niet uit. Er lijkt altijd een hobbel in de weg te zitten. But no more. Stop. Er is geen ideaal moment. Groei komt wanneer je uit je comfortzone durft te stappen. Black Ladies Talk helpt jou verder.

In 1,5 uur ordenen we jouw ideeën en gedachten en vinden wij de rode draad in jouw verhaal. Jouw concept. De ideeën heb je al, dus laten we ze concreet maken.

Samenstelling: groep & individueel

 

Individuele coaching

Jij bent niet de enige. Iedereen maakt wel eens een moeilijke periode door in zijn of haar leven. Black Ladies Talk is er voor jou. Of je nu zakelijk of privé vastloopt, wij zijn er om je te begeleiden. Lukt het je niet om bepaalde ervaringen los te laten? Laat ons met je meewandelen en jouw spiegel zijn. Op deze manier leren wij hoe jij jezelf kunt helpen. Neem de stap en ervaar het bevrijdende gevoel na de individuele coaching sessies.

Teamcoaching

Niet iedereen heeft de luxe om zijn of haar collega uit te kiezen. Toch moeten jullie samen de klus klaren. Of je nu in een team van 4 of 100 mensen werkt. Werken in een team is het aangaan van een relatie met je collega´s. Ook die éne vervelende conservatieve collega, de roddelaar, de uitslover en de passieve collega die toch alles voor de wind lijkt te gaan.

Deze situaties zijn natuurlijk uitvergroot maar komen dagelijks voor. Black Ladies Talk helpt jou om de synergie terug te krijgen in je team. Soms komt groei niet van nature maar heeft het een zetje nodig. Daar zijn wij voor. Black Ladies Talk analyseert de situatie, kijkt welke aanpak daar het beste bij past en voert deze samen met jou en je team uit. Op naar the next level! Want wie wil er nu met lood in zijn schoenen naar het werk gaan?

Offerte aanvragen

4 + 3 =