Mijn naam is Felicia Muntslag. Ik ben werkzaam als makelaar en taxateur, gevestigd in Edam. Voor de Taxateur werkzaamheden 20+ kilometer buiten Edam behalve Gemeente Amsterdam daarnaast werkzaam in gebied Gemeente Amsterdam, Gemeente Purmerend en Gemeente Waterland voor de makelaarsdiensten. Bij mij kun je o.a. terecht voor NWWI gevalideerde taxatierapporten. Ik ben economisch geschoold en heb ervaring in de financiële wereld.

Bij de aankopen en verkopen van mijn eigen woningen is de liefde voor dit vak alleen maar groter geworden. Ik heb de opleiding gevolgd en heb stage gelopen bij twee makelaarskantoren. Toen ik voorging voor mijn praktijktoets heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de grote stap gezet om voor mezelf te beginnen. Hier ben ik dan!

Meer informatie over de aankoop, verkoop of taxatie? Je kunt mij bereiken via info@feliciamuntslag.nl maar bellen of appen mag natuurlijk ook op +031629203665. Wellicht spreken wij elkaar binnenkort!