Arbeidsmarkt here we are | Best of both worlds

Voor onze campagne BLT-arbeidsmarkt here we are | best of both worlds zijn wij van Black Ladies Talk op zoek naar dames die in de spotlight willen staan. De missie van Black Ladies Talk is het versterken van de sociaaleconomische positie van zwarte vrouwen van Afrikaanse diaspora. De campagne is opgezet om de zwarte vrouwen op een positieve manier zichtbaar te maken voor de arbeidsmarkt. Daarmee creëren we bewustwording over arbeidsmarkt positie van deze vrouwen

Bi-cutureel talent vinden, hoeft geen uitdaging te zijn wanneer je de juiste netwerken weet te vinden.

Wij organiseren de fotoshoot om de Afrikaanse diaspora vrouwen met culturele en  zakelijke kledingstijl of items te showcasen in de werk context. Volledig in hun eigen kracht en kunnen om donkere vrouwen te representeren zoals deze horen te zijn.

Op 22 t/m 25 november vindt de Black Ladies Talk fotoshoot plaats..

Wil jij deelnemen aan de fotohoot?

Meld je dan aan via de link hieronder!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY5JJjACpY8LQfF3RSRtVIb6RKT37EEo0_QEUAGVeSYjXfGQ/viewform?usp=pp_url

Hoe gaan we te werk:

De fotoshoot is opgezet om een visuele weergave te laten zien van verschillende Afrikaanse diaspora in een werk omgeving. Het doel is om de authentieke persoonlijke culturele stijlen te verwerken in een werk omgeving. De fotoshoot vindt plaats in het centrum van Rotterdam in en rond het kantoor van Black Ladies Talk, waarbij u door een van de assistsenten wordt begeleid.

Voor de shoot zijn wij opzoek naar de volgende stijlen en items:

  • Braids
  • Los haar/afro
  • Hoofddoeken
  • Kaal
  • Sieraden
  • You – in de krachtigste vorm

Wij vragen u deze items te dragen of mee te nemen voor de fotoshoot.

U ontvangt van ons een formulier waarbij u aangeeft deel te namen aan de fotoshoot en Black Ladies Talk toestemming geeft deze foto’s uitsluitend te gebruiken voor promotie doeleinden zoals bijv. de website en campagnes.

Zoals aangegeven in het aanmeldformulier ontvangt u de volgende informatie:

Datum fotoshoot: 22, 23, 24 en 25 november 2021

11:30 – 12:00
12:10 – 12:40
12:50 – 13:20
13:30 – 14:00
14:10 – 14:40
15:15 – 15:45
15:55 – 16:30

Locatie: Hofplein 20,

Benodigdheden: outfit of een kledingstuk uit eigen cultuur and your fabulous self.

Bij aankomst meldt u zich bij de receptie en wordt opgehaald door een van onze medewerkers.  Wil jij een van onze partners zijn voor de fotshoot

Als u op de een of andere manier verhinderd bent of niet kunt deelnemen aan de fotoshoot, kunt u contact opnemen via events@blackladiestalk.com of 06-48077707. Ook voor eventuele vragen. Wij hopen dat u zin heeft in de fotoshoot en kijken uit naar uw deelname.