Ik begin gewoon waar ik ben!

Blogger: Claudia Esajas

Na lange tijd afwezig geweest te zijn door een burnout, gevolgd door eenlange, lange zoektocht naar wie ik ben, waarom ik hier ben, wat ik hierte doen heb en hoe ik daar kom, heb ik pasgeleden de volgende stapgezet. Sinds The Secret – en ja: dat was in 2017, mijn jongste was 7maanden, mijn meisje 362 dagen ouder… Nu zijn ze alweer bijna 12 en13, waar blijft de tijd?? – wilde ik mijn droom te spreken, schrijven enworkshops geven waar maken.Daarvoor heb mijn angst voor spreken in het openbaar moeten overwinnen.Ik heb trainingen gevolgd bij oa Les Brown en Lisa Nichols en ik ben almeer dan 10 jaar lid van Amsterdam Toastmasters Club. Ik heb gesprokenop events in Amsterdam, Londen en San Diego. Maar ik had veel teoverwinnen en ik wist ook niet goed how to get back in the game.

Tot ik op een dag besloot: ik begin gewoon waar ik ben! En mijnrealiteit was dat ik voornamelijk thuis op de bank zat., dromend overmeer en groter. Vandaar: Conversations from the Couch; Lessons andBlessings on my Journey to Becoming a Speaker. Claudia Esajas studeerde Cultuurwetenschappen aan Tilburg University.Claudia is sprekerscoach en inspirational speaker. Zij woont met haarman en twee kinderen in Amsterdam Zuidoost. 

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.