Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak

Hola, Ik ben Zuléma reisagent die ook vlogt. Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak, achter de schermen bij reisagenten feestjes.

Als ik op reis ben gaat mijn camera mee ook als ik Cruise Schepen ga bezoeken gaat de camera mee zodat jullie kunnen zien hoe het er allemaal echt uit ziet. En niet de gestylede foto’s.

Ook heb ik zo nu en dan wat leuke tips. Ik probeer elke week een vlog te uploaden. Elke maandag dan kan je nog een beetje na genieten van je weekend. 😉 Met mijn gezin en tripjes met de Husband. Vlog ook maar op een ander kanaal.
Abboneer je op mijn kanaal om op de hoogte te blijven http://bit.ly/1UgGdeA

 

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.