Let’s talk fashion

Fashion

Deel, discussieer en ga mee met ons de fashion rollercoaster in. It’s gonna be a hell of a ride! Laat je meevoeren door de Fashion World, ‘true the eyes of black fashionqueens’, en ontdek wat ons als collectief werkelijk interesseert.

My nighttime skincare routine

My nighttime skincare routine

Ik ben Joyce en welkom op mijn Youtube kanaal: JoyzOnly. Doordat ik veel research heb gedaan op internet en natuurlijk uit eigen ervaring, wil ik graag TIPS en ADVIES geven over KRULLEND HAAR, MAKE UP & BEAUTY PRODUCTEN. Ook vind je de onderwerpen TRAVEL & LIFESTYLE...

JoyzOnly

JoyzOnly

Beauty tips en adviesHoi Allemaal ;)Ik ben Joyce en welkom op mijn Youtube kanaal: JoyzOnly. Doordat ik veel research heb gedaan op internet en natuurlijk uit eigen ervaring, wil ik graag TIPS en ADVIES geven over KRULLEND HAAR, MAKE UP & BEAUTY PRODUCTEN.Ook vind...

Ik ben een fashion addict

Ik ben een fashion addict

Ik ben een fashion addict Marisa Santos da Cruz Mijn naam is Marisa Santos da Cruz, 33 jaar, ik ben van Kaapverdische komaf en een fashion addict. Alhoewel ik het superleuk vind om hierover te schrijven, vind ik het ook super spannend. Wanneer krijg je nou de kans om...