Let’s talk health

Health

Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke gezondheid. In onze Health groep is geen gezondheidsonderwerp ons te gek. Heb je een onderwerp die je moeilijk vindt om bespreekbaar te maken? Vraag de mogelijkheden aan de moderators. Laten we alle taboes doorbreken..

IN DE KEUKEN VAN EEN FITTE MAMA..

IN DE KEUKEN VAN EEN FITTE MAMA..

Tringeling, tringeling, tringeling! De wekker gaat, het is tijd om op te staan, nog even 10 minuten snoozen dan. Het is maandagochtend. Beneden klik ik de waterkoker aan en ondertussen naar de WC. Ik schenk 500 ml gekookte water in mijn bidon, laat het staan om af te...

Kos

Kos

  Kos Blogger: Georgine Panhuijsen Op dit moment heb ik uitzicht op zee. Ik zie een zeilboot voorbijvaren. Wat geeft dat een rust in mijn hoofd. Zeker na een drukke periode in Nederland. Ik ben een weekje op vakantie in Kos. Veertien jaar geleden, precies rond...

The death of a promise

The death of a promise I tried to swallow my tears and sorrow as I stared into the eyes of my beloved, desperately searching for something familiar. Months had past since I had seen him last under the worst of circumstances. He stood in the same place where I had...

Mijn bevallingsverhaal

Mijn bevallingsverhaal

Mijn bevallingsverhaal Blogger: Sened Grmazions ‘Het was een nachtmerrie waar geen einde aan leek te komen’ Op donderdag 7 juni met 40+1 weken had ik een afspraak bij mijn verloskundige. Ze vroeg of ik een inwendig onderzoek wilde om te zien of er misschien al iets...

De wereld van hypnose is een bijzondere wereld

De wereld van hypnose is een bijzondere wereld

De wereld van hypnose is een bijzondere wereld Blogger Gina Avans Ik “verblijf” er sinds een paar jaar en sta elke keer weer versteld. Waarom? Omdat het zo simpel is en omdat heling van binnenuit plaatsvindt, zonder inmenging van anderen, waaronder zelfs mijn persoon...

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden Georgine Panhuijsen Toen we een nieuwe koopwoning kregen, besloten we een samenlevingscontract en testamenten te laten maken bij de notaris. Ik wilde het uitstellen, omdat het best wel duur was en we hadden ook net een...