Let’s talk travel

Travel

Reizen we love it! Hou jij ook van reizen? Ga met ons mee en laten we samen de wereld ontdekken..

Skin Deep: Traveling while black

Hoe voelt het om te bewegen door een wereld, die ontworpen is om jou te beperken? Met welk plezier en welke pijn reizen mensen van kleur, wanneer reisgidsen nooit worden geschreven met hen in gedachten? Wat is de erfenis van koloniale culturen en beleid op de...

Touchdown Suriname Travel Vlog #56

Touchdown Suriname Travel Vlog #56

We zijn speciaal voor de feestdagen naar Suriname gekomen! Dit word 1 groot feest, heel veel eten en na een 1,5 jaar zien we bekende uit Nederland. Feest met ons mee in Suriname! ----- ABONNEER op ons kanaal en reis wekelijks met ons mee. http://bit.ly/REISJEGEK...

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak Hola, Ik ben Zuléma reisagent die ook vlogt. Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak, achter de schermen bij reisagenten feestjes. Als ik op reis ben gaat mijn camera mee ook als ik Cruise Schepen ga...

Kaapverdie Blog 2 – Dromen over Kaapverdië, Cesária Evora

Kaapverdie Blog 2 – Dromen over Kaapverdië, Cesária Evora

Kaapverdie Blog 2 - Dromen over Kaapverdië, Cesária EvoraBlogger Alice FortesZe was altijd al in mijn leven,  Cesária. Mevrouw Cesária  Evora, de diva van de Kaapverdiaanse muziek.  Maar, dat wist ik toen nog niet. Ik leerde haar kennen via mijn moeder, omdat zij...

QUIT our job to travel the world

QUIT our job to travel the world

QUIT our job to travel the world. This is our travel story! Wij zijn Ilisio en Jaleesa een Nederlandse travel couple. We hebben in Nederland alles opgezegd en gaan voor een onbepaalde tijd de wereld rond reizen. Wij zullen jullie meenemen tijdens onze wereldreis door...

Dromen over Kaapverdië

Dromen over Kaapverdië

Kaapverdië Blog - Dromen over Kaapverdië Blog: Alice J. Fortes Vers gebrande koffiebonen. Ik sluit mijn ogen en ik snuif nog eens diep. Waar ik ook ben, deze geur brengt herinneringen met zich mee. Ik was zes jaar oud toen ik voor het eerst in Santo Antão, Ribeira...