Kennismaking

Blogger: Annicea Richardson

Het eerste wat men wilt weten is hoe ze me moeten noemen dus bij deze; ik ben Annicea of volgens mij facebook pagina Ample Ann. Geboren en getogen op Jamaica, opgegroeid op Aruba en wonende te Zaandam. Nadat ik jaren heb kunnen genieten van 25 jaar zijn leek het mij (voornamelijk mijn omgeving) tijd om wat ouder te worden; tja dus sinds 2017 ben ik 26. Mijn echte leeftijd ligt ergens tussen de 30 & 40!
Ik ben ambivert, voor mij houdt dat in dat ik extrovert ben en tegelijkertijd heel introvert. Ik ben vriendelijk, leg makkelijk contact en stel anderen op hun gemak maar er zijn ook momenten waarop ik mij helemaal terugtrek en niets moet hebben van niets en niemand. Ik ben vaak openhartig en ik praat makkelijk over mijn leven maar verwacht niet teveel emoties. Ik ben nog aan het leren om mij kwetsbaar op te stellen in het bijzijn van anderen maar tot die tijd kan ik achter de schermen bloggen en de emoties verwerken als het mij uitkomt.
Tussen Spreuken 31 en Tupac zal je mij vinden, als je geen idee hebt wat dit inhoudt zal je de komende tijd mijn blogs moeten lezen om erachter te komen.
In het dagelijks leven ben ik docent op een MBO college en ben ik regelmatig in de box (crossfit gym) te vinden, in het weekend ben ik, naast de huishoudelijke bezigheden, aan het lezen, schrijven of HELEMAAL niets. Welkom bij mijn blog😊

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.