BLT PARTNERS

Briljant Business Babes | Nayvary Soeterbroek

Community voor ondernemende vrouwen die willen groeien in hun netwerk, kennis & persoonlijke ontwikkeling.
Facebookpagina bekijken

 

Grace Academie

De specialist in het begeleiden en ondersteunen van veranderingsprocessen bij mens en bedrijf. 
Wij verbinden. Op basis van de vraag brengen wij kennis, partijen en middelen bij elkaar om u optimaal van dienst te zijn! Bekijk hier de website.

Viva la vive

Bevrijd jezelf van deprimerende dieetregimes en sluit je aan bij vrouwen die zich hebben aangesloten bij de Healthy & Sexy Lifestyle. Bekijk hier de website.

Mindcafe

Is voor mensen die geloven dat investering in persoonlijke groei parallel loopt met investering in persoonlijke en zakelijke prestaties. Bekijk hier de website.

Zhenga | Grace Academie

Zhenga is een platform voor ondernemers die deel uitmaken van de Afrikaanse diaspora in Nederland. Bekijk hier de website.

 

Het Rode Lint

Is een Rotterdams inloophuis voor iedereen die af en toe behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Een plek om informatie te delen en taboes te doorbreken en isolement tegen te gaan. Bekijk hier de website.

The Travelclub Almere

The Travel Club is een keten met meer dan 200 aangesloten ervaren reisadviseurs in Nederland . Neem contact op met onze persoonlijke reisadviseurs voor deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies. Bekijk hier de website.

Coloured Goodies

Coloured goodies is de allereerste Black Doll Gift Shop in Nederland. Bekijk hier de website.

Legit

Bij Legit krijg je juridisch advies op maat.

Sweet-lifestyle | Beryl Valpoort

As a Lifestyle coach for entrepreneurs, I create a comfortable and #sweet environment that supports you to Relax, Reflect Recharge and (Re)define your SweetLifestyle. Bekijk hier de website.

Ari Garderobestyling

Met ARI garderobestyliste luister ik naar het verhaal achter de vrouw. Ik style de vrouwen en ik maak ze vooral blij met datgene wat ze nodig hebben. Bekijk hier de website.

Stichting Female Force

Female Force legt verbindingen tussen vrouwen en organisaties die affiniteit hebben met vrouwen. Dit doen wij door ontmoetingsplekken te creëren, evenementen  en activiteiten te organiseren. Bekijk hier de website.