Read my world review: ‘Morgan Parker; een rebel om het rebel zijn.’ Door: Mara Michels

0

Morgan Parker; een rebel om het rebel zijn. Ik heb nu twee bundels van haar gelezen in een hele korte tijd ‘There are more beautiful things than Beyonce’ en ‘Other peoplé’s comfort keeps me up at night.’

 

En dit is de associatie die ik erbij krijg: ‘Female empowerment, Fight the Power, Stop putting me in a Box, I have a voice’. Als ik nu aan Morgan denk zie ik haar net uit de douche komen, en terwijl zij haar camouflage outfit aantrekt denkt zij na over de strategie die zij gaat toepassen om de wereld te verbeteren. Zittend aan de eettafel heeft ze binnenpret, ze denkt aan het moment dat zij Billy The Cracker op zijn plek heeft gezet. Ze raakt geïnspireerd en begint meteen te schrijven.

 

Het moment dat ik zulke gedachten begin te krijgen, is het een teken voor mij dat ik geïnspireerd ben geraakt door wat ik heb gelezen. De teksten hebben wat mij gedaan, zij prikkelen mij.

 

De gedichtenbundels van Morgan zijn een ervaring op zich zelf. Volgens mij zou het een te gekke expositie kunnen zijn of theaterstuk van rebelse vrouwen, met vieze handen, gescheurde kleding, schoppend tegen de schenen van de onderdrukker.

 

Haar bundels raad ik een ieder aan die klaar is om te vechten of die behoefte heeft aan externe prikkels.

 

Liefs,

Mara Michels

Radio coach en Brand Consultant

 

Mede mogelijk gemaakt door: The American Book Company
https://www.abc.nl/ & https://www.boekhandelperdu.nl/

Geen reacties

Welke pop kiest een donker kind?

THE BEGINNING In 2006 begon ik mijn bedrijf. De naam Coloured Goodies (gekleurd cadeautje) werd geboren. Ik wilde wenskaarten met bruine personages op de markt ...