BLT TEAM

DE DAMES ACHTER BLT

Anita Abaisa | Founder

Anita Abaisa is de oprichtster van Black Ladies Talk. Anita coördineert en adviseert bij verschillende werkzaamheden. Daarnaast onderhoud ze communicatie tussen betrokken (externe) partijen. Anita bepaalt samen met de beheerders de strategie en het beleid van de organisatie.

Farida Eintou | Art Director

Farida is verantwoordelijk voor de creatieve vertaling van de communicatie binnen het platform. Zij houdt zich bezig met het ontwikkelen en bedenken van visuele en tekstuele uitwerkingen. Dit doet zij voor de website, nieuwsbrief en evenementen.

Vivian Aquah | Moderator BLT Health

Vivian ziet er op toe dat de leden van Black Ladies Talk correct geïnformeerd worden over gezonde voeding. Zij neemt deel aan sportevenementen en deelt ter motivatie haar ervaringen en resultaten.

Igmayra Gumbs | Moderator BLT Health

Als fysiek rolmodel van de subroep motiveert Igmayra leden tot sporten, afvallen en in beweging blijven.

Damara Jager | Moderator BLT Health

Als fysiek rolmodel van de subgroep motiveert Damara leden tot gezond eten, sporten, afvallen en in beweging blijven.

Lilian Cardoso | Moderator BLT Sex & Relations

Lillian beheert de subgroep ‘Sex & Relations’ en maakt gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Ook is zij verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en bijeenkomsten

Evelien Dulder | Moderator

Evelien is naast beheerder van de algemene groep medebeheerder van de subgroep Black Ladies Talk Children & Family. Daarnaast bepaald zij het beleid voor beide groepen.

Earliecia Felixdaal | Communicatie specialist & Moderator

Earliecia is verantwoordelijk voor de communicatie . Zij is naast beheerder van de algemene groep medebeheerder van de subgroep Black Ladies Talk Children & Family.

Glainess Adely Copen | Moderator

Glainess beheert de algemene groep en is medebeheerder van de subgroep Black Ladies Talk Children & Family. Ze denkt mee met (nieuwe) ontwikkelingen en evenementen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de evenementen in Suriname.

Denise Dee | Moderator

Denise is naast beheerder van de algemene groep medebeheerder van de subgroep Black Ladies Talk History. Denise zet zich tevens in voor het creëren van nieuwe partnerships.

Dominique Banai | Moderator & Partner

Dominique zet zich in om de vertegenwoordiging van Black Ladies Talk naar buiten uit te dragen. Zij adverteert op externe platforms voor de organisatie. Daarnaast is zij een van de moderators van BLT Business

Nayvary Soeterbroek| Moderator & Partner

Nayvary zet zich in om de vertegenwoordiging van Black Ladies Talk naar buiten uit te dragen. Zo neemt zij interviews af voor de organisatie. Daarnaast is zij een van de moderators van BLT Business.

Raquel Hodge | Moderator

Raquel is naast beheerder van de algemene groep medebeheerder van de subgroep Black Ladies Talk Sex & Relations. Daarnaast bepaald zij het beleid voor beide groepen.

Zulema Gelliot van Gimst

Zulema is onze motivator op het gebied van reizen. Zij is moderator van de groep Black Ladies Talk Travel. Zulema is onze travelagent en neemt ons mee op ondekkingreis door de wereld.

Simone Coutinho | Moderator

Als blogger en garderobe styliste in opleiding neemt zij deel in het team als moderator voor Black Ladies Talk Fashion.

Jennefer Kempenaar

Jennefer is fashionista eerste klas. Haar creativiteit spat af van het logo van Black Ladies Talk. Waar ze nog meer toe in staat is laat ze zien in de groep Black Ladies Talk Fashion als moderator.