Het glas miste Jayson’s hoofd net, maar spatte kapot tegen de muur achter hem, waardoor hij een paar flinke spetters prosecco over zich heen kreeg. Hij vroeg geschrokken wat ik aan het doen was. Wat ik aan het doen was!? Was deze kaolo hond serieus? Ik pakte een bord van tafel en mikte wederom op zijn hoofd. Jayson dook weg en stootte daardoor de kaars omver die op het bijzettafeltje stond, waardoor het tafelkleedje vlam vatte. Dit ging zo snel dat ik even niet wist hoe te reageren. Jayson snelde naar de keuken en kwam binnen enkele secondes terug met een vochtige theedoek die hij op het tafeltje gooide. Ik blies scheldend alle andere kaarsen uit. Ondertussen had Jayson het vuur gedoofd en verdween hij de keuken in om de verbrande spullen weg te gooien. Ik liep achter hem aan en wilde van hem weten waar hij het lef vandaan had gehaald om me zo aan te spreken!? Jayson negeerde me en liep zonder me ook maar een moment aan te kijken, de keuken uit. Ik was giftig!

In de woonkamer pakte hij zijn spullen en liep richting de voordeur. Oh hell no! Je denkt toch niet dat je mijn huis zonder kleerscheuren verlaat na je fucking stunt van net? Ik greep zijn kraag van achter beet en trok deze keihard naar me toe. Hierdoor verloor Jayson bijna zijn evenwicht. De irritatie was van zijn gezicht af te lezen toen hij zich naar me omdraaide en mijn hand losrukte. Het gaf me een gevoel van genot en ik wilde meer, dus gaf hem een keiharde klap in zijn gezicht. Ik zag de woede in zijn ogen ontsteken, terwijl hij me grof bij mijn armen beetpakte en tegen de muur aandrukte. Zijn gezicht was een paar milimeters verwijderd van de mijne en hij was woest. Terwijl hij zijn woede onder controle probeerde te houden en naar woorden aan het zoeken was, merkte ik dat zijn agressie me intens geil had gemaakt. Ik besloot zijn lippen te likken en zag de verwarring in zijn ogen, waarna ik speels, maar net hard genoeg in zijn onderlip beet. Ik wist wat dit met hem deed. Het werkte namelijk altijd en nu ook.

Jayson liet mijn armen los, maar draaide me vervolgens hardhandig om, waardoor ik met mijn gezicht tegen de muur aan stond en hij achter me. Met zijn rechterhand greep hij mijn haar beet en trok mijn hoofd naar achter. Ik voelde zijn zijn tong en tanden in mijn nek. Ik moest hem in me voelen and he knew that. Met zijn linkerhand ging hij onder mijn rok en begon me te vingeren. Al kreunend begon ik hem uit te schelden en te smeken om me te neuken. Hij plaatste zijn hand op mijn mond, deed zijn broek naar beneden en kwam bij me naar binnen. Zijn stoten waren hard en diep. Alleen Jayson kon dit. Seks met hem was niet te omschrijven. Het voelde elke keer alsof ik in een totaal andere dimensie belandde. Zooo fucking lekker was het en dit keer ook. Ik kwam zo intens klaar dat mijn hoofd ervan suisde. De alcohol in de cocktails speelde trouwens ook mee. Jayson ving me nog net op tijd op, anders lag ik op de grond. Hij tilde me omhoog en draaide me naar zich toe. De oprecht bezorgde blik in zijn ogen, maakte me zo emotioneel dat ik in tranen uitbarstte. Ik sloeg mijn armen om hem heen en plaatste mijn hoofd huilend tegen zijn borst aan. Hij tilde me op en ging met me op de bank zitten.

Nadat ik was uitgehuild op zijn schoot, fluisterde ik in zijn oor dat ik niet wilde dat hij wegging. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en bood zijn excuses aan. Hij vertelde niet lekker in zijn vel te zitten. Zijn leven stond volledig op z’n kop en ik was eigenlijk de enige persoon van wie hij zeker wist, dat ik oprecht van hem hield. Nadat hij me met een andere man zag, werd hij onzeker en toen bleek dat ik Luciano mee naar huis had genomen, dacht hij dat hij me kwijt was. Jayson’s eerlijkheid was vertederend en ik verzekerde hem dat ik totaal niet van plan was seks te hebben met een andere man. Dat hele voorval met Luciano eerder op de avond, had daar niks mee te maken. Jayson geloofde mij, maar vertrouwde Luciano niet. Het feit dat hij Luciano als een bedreiging zag, deed me goed. We sloten de avond af met het eten van lauwe pasta. Het smaakte heerlijk.

De volgende ochtend werd ik zoals altijd voor Jayson wakker. Ik keek op mijn telefoon en zag een app van Luciano. Hij vroeg hoe mijn avond was geweest. Hij moest eens weten! Ik appte terug dat ik een fijne avond had gehad. Daarna stuurde hij een link van Pathé, met de vraag of ik zin had om vanavond naar de film te gaan. Ik staarde naar de link en twijfelde even, maar dacht toen aan het gesprek met Jayson van gisteravond, dus besloot zijn verzoek af te wijzen. Voordat ik echter kon reageren, belde hij. Ik stond snel op en liep naar de woonkamer om op te nemen.

Het horen van Luciano’s stem zorgde voor vlinders. Dat had ik niet verwacht. Hij vertelde me hoe hij had genoten van mijn gezelschap gisteravond en hoe hij me niet meer uit zijn hoofd had kunnen krijgen sinds onze eerste ontmoeting. Volgens Luciano was onze aanrijding een cadeautje van het universum. De verpakking was prachtig en hij hoopte de kans te krijgen het cadeautje volledig uit te pakken. Ik moest lachen om zijn woordspeling, maar merkte ook dat zijn woorden me raakte. Ik had ook ontzettend genoten en voelde me voor het eerst veilig en volledig sereen bij een man. Ondertussen kwam Jayson de slaapkamer uitgelopen. Ik merkte dat ik nerveus werd. Jayson gaf me een kus op mijn wang en vroeg wat ik wilde eten. Luciano hoorde hem uiteraard en wilde weten of hij me stoorde?
Ik spreek jullie over een paar weken weer!

Janey

Lees part 1 t/m 11
Lees Part 1: The Recap – https://tinyurl.com/yyaxly6y
Lees part 2: The Phonecall – https://tinyurl.com/yxkjvcvn
Lees part 3: The Jayson Syndrome – https://tinyurl.com/yydfttwh
Lees part 4: The hangover – https://tinyurl.com/y4h5zxyb
Lees part 5: The Aftermath – https://tinyurl.com/y3wlt57n
Lees part 6: The Next Phase – https://tinyurl.com/y42ppdvk
Lees part 7: The Revelation – https://tinyurl.com/y398bmnc
Lees part 8: The Confrontation – https://tinyurl.com/y47tpf8w
Lees part 9: The Ugly Truth – https://tinyurl.com/y5uzkjza
Lees part 10: Jayson – https://tinyurl.com/y25wuhfj
Lees part 11: The Dilemma – https://tinyurl.com/y2rjb4dc

Volg
Rasheida Adrianus

voor meer stories!
Like this story? Please share and tag your friends