Black Ladies Talk

BLT Nederland

Missie & Visie

Wat doet black ladies talk

Bij Black Ladies Talk staat positiviteit centraal. Wij hebben een plek gecreëerd waar vrouwen van verschillende leeftijden, allen met hun eigen levenservaringen, zich kunnen uiten, onderling steun zoeken, elkaar bemoedigen en elkaar zelfs ontmoeten. Ons doel is vrouwen met elkaar te verbinden door middel van onze overeenkomsten. Maar juist ook door onze verschillen kunnen wij een diepere verbinding krijgen met elkaar. Deze ontstaat door erkenning, herkenning, acceptatie en respect naar elkaar toe, hetgeen resulteert in saamhorigheid.
Black Ladies Talk profileert zich als flexibele ruimdenkende 'organisatie' en is voorstander van sociaal-maatschappelijke en creatieve bewegingen die van toegevoegde waarde zijn voor de doelgroep. Wij richten ons op de Afrikaanse Diaspora in Nederland vanaf 18 jaar maar ook de (r)emigranten die vanuit hun thuisland ons platform bezoeken.

Hier zijn we trots op

GEZONDE GROEI

Black Ladies Talk groeit hard wat voor ons de noodzaak van dit platform aantoont.

VERBINDING

Alles wat wij doen staat in het teken van verbinden met elkaar. Daarnaast staan wij ook altijd open voor samenwerkingen met andere platforms.

FIJNE SFEER

Bij ons staat positiviteit centraal. Verbinden op basis van hetgeen we met elkaar gemeen hebben. Dit zorgt voor erkenning en herkenning.

ACTIVITEITEN

Onze activiteiten ontstaan organisch door ideeën vanuit de groep.